2015.05.26.
Vége az öt szűk esztendőnek az ingatlanpiacon
2015.03.02.
Itt az utolsó lehetőség az olcsó vásárlásra?
2015.02.01.
Véget ért a menekülés a belvárosból
További hírek >Hírek

2012.10.16.
A Hilton elé vonulnak a hitelkárosultak

Forrás: HVG

A várbeli szállodában bankárok és kormánytisztviselők tanácskoznak, a Hilton előtt pedig banki károsultak rendeznek „tetemrehívást” október 16-án.
Cimkék: tüntetés; devizahitelesek; bankár; Hilton; adósok; megmozdulás; banki károsultak; svájcifrank-hitel;
A Hilton elé vonulnak a hitelkárosultak

Devizahiteles tiltakozó megmozdulás helyszíne lesz október 16-án a budavári Hilton szálló bejárata – tudatták a tüntetés résztvevői szerdai közleményükben.

A hitelkárosultak érdekeit felkaroló szervezetek „tetemrehívással emelnek vádat” a Hiltonban tanácskozó bankárok és kormánytisztviselők ellen a magyar lakosság végletes eladósításáért – áll a Magyar Szociális Fórum közleményében.

„Minden megszólalás egy-egy vádbeszéd lesz azokért, akik már nem érhették meg ezt a napot, mert a halálba kergették őket a bent konferenciázó bűnösök. Vádbeszéd lesz azokért is, akik súlyos gondok között töltik a napjaikat, és már a mindennapi betevő falatot vonják meg gyerekeiktől és maguktól, hogy az uzsorásaikat kifizessék” – áll a tüntetésre mozgósító felhívásban.

Az akció résztvevői a Bankcsapda Érdekvédelmi Civil Szervezet, a Banki Adósok Érdekvédelmi Szervezete, a Hiteles Magyarok Fóruma, a Hiteles Mozgalom és a Magyar Szociális Fórum – Szociális Kerekasztal – írta a HVG.
Kezdőlap | Kapcsolat | Eladó ingatlanok | Kiadó ingatlanok | Ingatlanfelvétel | Médiaajánlat
Europe Real Estate Directory International Real Estate Portal Real Estate Directory & Resource, Find real estate agents, seller, buyer, apartment rental, relocation and mover, property listing and more on our site Real Estate Resource, Find real estate agents, seller, buyer, apartment rental, relocation and mover, property listing and more on our site RealEstateAdvertise.com - Real Estate Web Advertising and Marketing
Residential Real Estate Services and Real Estate Professionals Resource B2BRE.com - Business-to-Business Real Estate Directory RealEstateBig.com - The Real Estate Directory