2015.05.26.
Vége az öt szűk esztendőnek az ingatlanpiacon
2015.03.02.
Itt az utolsó lehetőség az olcsó vásárlásra?
2015.02.01.
Véget ért a menekülés a belvárosból
További hírek >Hírek

2009.03.27.
Nyüzsög az ingatlanpiac Budapest belvárosában

Forrás:One on One Kommunikáció

Miközben a média különböző fórumain folyamatosan informálnak bennünket arról, hogy a gazdasági válság egyre jobban begyűrűzik, a belvárosi ingatlanpiaci folyamatokat szemlélve mégis pozitív helyzetről számol be a Central Home.

Beköszöntött a tavasz, nyitottabbak az emberek; a belvárosi ingatlanok specialistája szerint a piac nyüzsög, emellett egyre több az ingatlanok iránti készpénzes érdeklődő is. Az ügyfelek konkrétabb igényekkel fordulnak a közvetítőkhöz, és egy átlagos lakáskereső sokkal informáltabb az őt érintő lehetőségekkel kapcsolatban.

"Eladói oldalról továbbra is 7-8 %-os alkuképesség a jellemző, és ne feledjük azt sem, hogy egy eladóból nagy százalékban válik vevő és fordítva, így tehát jobban alkalmazkodnak egymás érdekeihez." - mondta el Ben Ezra Yizhaq, a Central Home cégvezetője, majd összegzésként elmondta, hogy sem a keresleti, sem a kínálati oldalon nem történt számszerű elmozdulás, továbbra is több az eladásra váró ingatlan.
Kezdőlap | Kapcsolat | Eladó ingatlanok | Kiadó ingatlanok | Ingatlanfelvétel | Médiaajánlat
Europe Real Estate Directory International Real Estate Portal Real Estate Directory & Resource, Find real estate agents, seller, buyer, apartment rental, relocation and mover, property listing and more on our site Real Estate Resource, Find real estate agents, seller, buyer, apartment rental, relocation and mover, property listing and more on our site RealEstateAdvertise.com - Real Estate Web Advertising and Marketing
Residential Real Estate Services and Real Estate Professionals Resource B2BRE.com - Business-to-Business Real Estate Directory RealEstateBig.com - The Real Estate Directory