2015.05.26.
Vége az öt szűk esztendőnek az ingatlanpiacon
2015.03.02.
Itt az utolsó lehetőség az olcsó vásárlásra?
2015.02.01.
Véget ért a menekülés a belvárosból
További hírek >Hírek

2008.09.03.
Mindenkinek jó? -Tetőtérbeépítések Budapesten

Forrás:Portfolio.hu

A Clearwater Development Hungary átadta Rózsa utca 58. szám alatti tetőtérbeépítés projektjét. A fejlesztő - egy ír tulajdonban lévő cégcsoport -a tetőtérbeépítés mellett a teljes épület generáljavítását is elvégezte.A budapesti ingatlanpiacon mind az ingatlanfejlesztők, mind az ingatlanvásárlók körében növekvő népszerűségnek örvend a klasszikus belvárosi épületek felújítása szintráépítéssel és tetőtér beépítéssel. A konstrukcióból ideális esetben mindenki jól jön ki: a lakók egy felújított társasházat kapnak, a beruházó egy beépíthető területet a szűkös fejleszthető területtel rendelkező belvárosban. A létrejövő termék pedig a egy olyan részpiacot céloz meg, amely a jelek szerint a lassuló budapesti lakáspiacon is életképes lehet.

A Rózsa utcai projekt egy tetőtér átalakítás és beépítés, mely a társasház teljes felújítását is magába foglalta: a ház új liftet kapott, megújult a homlokzat, a belső udvar, a közös terek és a teljes gépészeti rendszer is. A felújításért cserébe a társasház átengedte a tetőtér tulajdonjogát a fejlesztőnek, ahol új lakások kerültek kialakításra.

A fejlesztő közlése szerint a Rózsa utcai új építésű lakások több mint 75%-át már a projekt befejezése előtt sikerült értékesíteni, így a Clearwater Developments Hungary nagymértékű bővülést tervez: több mint húsz hasonló projekt van tervezési fázisban, és két projektnél - a VI. kerület Izabella utcában és a XIII. kerület Hegedűs Gyula utcában - a kivitelezés hamarosan megindul.
Kezdőlap | Kapcsolat | Eladó ingatlanok | Kiadó ingatlanok | Ingatlanfelvétel | Médiaajánlat
Europe Real Estate Directory International Real Estate Portal Real Estate Directory & Resource, Find real estate agents, seller, buyer, apartment rental, relocation and mover, property listing and more on our site Real Estate Resource, Find real estate agents, seller, buyer, apartment rental, relocation and mover, property listing and more on our site RealEstateAdvertise.com - Real Estate Web Advertising and Marketing
Residential Real Estate Services and Real Estate Professionals Resource B2BRE.com - Business-to-Business Real Estate Directory RealEstateBig.com - The Real Estate Directory